Ψησταριές Κτιστές

Κτιστές Ψησταριές Περιγραφή Ψησταριάς

Μοντέρνα Κτιστή Ψησταριά Ζ001 σε εξωτερικό χώρο. Σοβατισμένη με πάγκο. Ιδανική για εξωτερικούς χώρους, φέρνει κοντά οικογένεια και φίλους χαρίζοντας στιγμές χαράς και εύγευστων εδεσμάτων. Η ψησταριά δεν είναι ολοκληρωμένη, μπορείτε να επιλέξετε χρώμα και ποιότητας πυρότουβλα που ταιριάζουν στο χώρο σας και την αισθητική σας. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6668749 ή μέσω email.

Μοντέρνα Κτιστή Ψησταριά X001 - Μοντέρνα σε εξωτερικό χώρο

Ψησταριά Κτιστή Y001 Ένας ωραίος και πρακτικός συνδυασμός κτιστής ψησταριάς και φούρνου σε στεγασμένο χώρο. Δεν βοηθάει ο καιρός να απολαύσετε ένα ωραίο ψήσιμο; Αυτή είναι η λύση για εσάς.

Κτιστή Ψησταριά Ν001 με φούρνο. Επένδυση με παλιά τούβλα δίνοντας μια παραδοσιακή και ζεστή νότα στο χώρο σας.

Ψησταριά Κτιστή Κ001 σοβατισμένη σε εξωτερικό χώρο

Μοντέρνα Κτιστή Ψησταριά M001 - Μοντέρνα σε εξωτερικό χώρο μαζί με Φούρνο

Ψησταριά μοντέρνα ιδανική για τον κήπο, κτήμα ή οποιαδήποτε εξωτερικό χώρο που θέλετε να του δώσετε μια μοντέρνα πινελιά με πάγκο και φούρνο. Ιδανική για εξωτερικούς χώρους, φέρνει κοντά οικογένεια και φίλους χαρίζοντας στιγμές χαράς και εύγευστων εδεσμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε χρώμα και ποιότητας πυρότουβλα που ταιριάζουν στο χώρο σας και την αισθητική σας. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210 6668749 ή μέσω email.

Προσφορές

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥκαθαρισμος καμιναδασ katharismos kaminadas

Eίναι η ιδανική εποχή για να καθαρίσετε το τζάκι σας, την καπνοδόχο σας, τον λέβητά σας, τις καμινάδες σας .  H συντήρησή του έχει άμεση σχέση με τη σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία του τζακιού. Επιβάλλεται για λόγους ασφάλειας και υγιεινής . 

 Πατήστε εδώ  για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας.